e
Banner

Etiketler: und seçimleri



Hopalı nakliyeciler UND seçimleri öncesi bir araya geldi


Yayın: 02-01-2013
Kategori: Lojistik

UND Genel Kuruluna az bir süre kala başkanlık yarışı devam ederken, Hopa’lı nakliyecilerde sorunlara çözüm üretecek bir yönetim oluşmasını istediler.





Çetin Nuhoğlu’ndan UND yönetimine ‘Açık Çağrı’


Yayın: 04-01-2013
Kategori: Lojistik

UND seçimlerinin yaklaşması nedeniyle çalışmalarına hız veren Çetin Nuhoğlu bölgesel ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Mersin ziyaretinde UND’nin şuan ki yönetimine eleştiride bulundu.





UND başkanı Engin Özmen adaylıktan çekilecek!



UND’nin 37’inci genel kurulu 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak. Genel kurula sayılı günler kala hareketli günler yaşanmaya başladı. UND Başkanı Engin Özmen, başkan adayı Çetin Nuhoğlu’na çağrıda bulunarak 3 maddenin taahhüdünü vermesi durumunda adaylıktan çekileceklerini ve kendisini destekleyeceklerini açıkladı.





Çetin Nuhoğlu UND yönetimine teşekkür etti


Yayın: 10-01-2013
Kategori: Lojistik

UND’nin 37’inci genel kurulu 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak. Seçimler öncesi UND’nin yaptığı dünkü açıklama sonrası başkan adayı Çetin Nuhoğlu da bir açıklama yaparak şuan ki UND yönetimine teşekkür etti.





UND seçimlere tek liste ile gidiyor



Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 18-19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak 37’inci genel kurulu öncesi önemli gelişmeler yaşandı. Mevcut yönetim yeni dönemde aday olmayacağını resmen açıkladı. Bu durumda Çetin Nuhoğlu, tek liste ile seçimlere gidecek.